ÇANAKKALE / EZİNE - Mahmudiye Ortaokulu

Konu Kitapsa Ben De Varım!

Benim Mahallem Projesi

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

Troya Müzesi Gezi

Mrt

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENEN İLÇEMİZ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASI KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI SONUÇLARI AÇIKLANDI

"12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabul Edildiği Günü Anma Etkinlikleri" kapsamında Kurtuluş Savaşı'nın amacını ve ruhunu, milletin bağımsızlık istek ve azmini dile getiren İstiklâl Marşı şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un dizelerinde hissettiğimiz milli ve manevi ruhu yansıtacak ve yaşatacak şekilde ortaokul öğrencileri arasında "Kompozisyon Yazma" yarışması ile Liselerarası "Şiir Yazma" yarışması ile ilgili eserlerin dereceleri 14.03.2022 tarihinde İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü Eser İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu marifetiyle belirlenmiştir.

Eyl

Öğrencilerimiz okullarını çok özlemişler.Okula kavuşmanın mutluluğu ile İlköğretim Haftasını coşkuyla kutladılar.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz öğrencilerine dezenfektan dağtımımız gerçekleştirildi.Sağlığımız için MASKE-MESAFE-TEMİZLİK!