ÇANAKKALE / EZİNE - Mahmudiye Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 8/A sınıfı öğrencileri Sınıf öğretmenleri Sn. Makbule ÇAĞLAR ve Okul Müdürü Sn. İsmail KOYUNCU ile beraber Sosyal Bilimler Lisesi , Tacettin Aslan MTAL, İbn-i Sina MTAL, Çanakkale Merkez Anadolu Lisesi ve Turizm Lisesini ziyaretti. Ziyarette okulların çeşitli bölümlerini gezen öğrenciler bir sene sonraki gidebilecekleri okullar hakkında bilgi sahibi oldular. Öğlen arasında keyiflerince eğlenen öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de bilgilendiler.

Mrt

Kariyer günleri etkinliği kapsaminda Eczaci Sn.Zuhal ALKAN öğrencilerimize mesleği konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Öğrencilerin merakli sorularini cevaplayan Sn.ALKAN gelecek eczacı adaylarinin hevesli olduğunu ifade etti. Sonrasında kendisine okul müdürü ve rehber öğretmeni tarafindan günün anlam ve önemini belirten teşekkür belgesi takdim edildi.

7/A Sınıfı İle Fidan Dikimi

Öğretmenler Günü

İlçe Kaymakamımız  Sayın Yunus KIZILGÜNEŞ'in Okulumuzu Ziyareti

Karagöz İle Hacivat Tiyatro Etkinliği

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ

8.sınıf öğrencilerimizin Şehitler Abidesi Ziyareti

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

7.SINIFLAR FEN BİLİMLERİ DERSİNDE TELESKOP YAPTILAR.

İlköğretim Haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Geyikli ÇPL Tanıtım

8/A Mezun Oluyor