ÇANAKKALE / EZİNE - Mahmudiye Ortaokulu

Mahmudiye Ortaokulu

Adres
MAHMUDİYE KÖYÜ ATATÜRK MEVKİİ YEDİ HAZİRAN SK. MAHMUDIYE ORTAOKULU BLOK NO 34 EZİNE / ÇANAKKALE
Vizyon
*Okulumuzdaki herkes en iyiye ulaşmak için çalışmalıdır. *Okulumuzu fiziksel ve donanım açısından daha iyi hale getirebilmek için çevre ve okul imkanları en iyi şekilde kullanılmalı , Okul-Aile Birliği ise bu amaç doğrultusunda daha aktif hale getirilmelidir. *Öğrencilerin başarılarının artırılması doğrultusunda veli-okul işbirliği artırılmalıdır. *Okulda sosyal etkinlik çalışmalarına daha fazla önem vermek suretiyle, öğrencilere olumlu davranış kazandırılmalıdır ve bu hususta öğrencilerin çevre imkanlarından en iyi şekilde yararlanmaları sağlanmalıdır. *Okulu tamamlayan her öğrenci hedeflerinin en üst seviyesine ulaşmalı ve çevresinde sevilen ve saygı duyulan bir birey olmalıdır.
Misyon
Mahmudiye Ortaokulu olarak bizler; Tüm öğrencilerimize, sahip oldukları becerileri geliştirmek ve bilgiye ulaşmak için izlenmesi gereken yolları öğretmek. Onların; *Özgüvenini kazanmış , yapabileceklerinin ve yapamayacaklarının farkında olan, *Yaşadığı toplumun bireyi olarak, gerekli bilgi ve beceriye sahip, *Yaşadığı ülkeyi ve tüm insanları sevebilen, *Yeniliklere ve değişime açık, *Cumhuriyeti, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş, *İyiyi kötüden, doğruyu yanlıştan ayırma yeteneğine sahip, *Tutum ve davranışlarıyla topluma örnek olabilen, Bireyler yetiştirmek için varız.
09.00-15.30
kaloriferli
Ulaşım karayolu ile sağlanmaktadır.
KÖY
İL MERKEZİNE 40 KM. iLÇE MERKEZİNE 17 KM.